Vad hänger på dina väggar

Vad hänger på dina väggar där hemma? Likaväl som vi inreder med möbler olika så väljer vi det som vi tycker om att hänga upp på våra väggar. Det som vi gärna har som konst hemma kanske speglar ytterligare den inredningsstil som finns i resterande möblemang.

Alla är vi inte konstintresserade utan väljer utifrån det som passar in i den inredning som vi har och det kan vara tavlor som vi har ett känslomässigt band till. Modet svänger också när det kommer till det som vi brukar hänga upp och något som är populärt är posters av olika slag. Variationen är stor bland posters allt från vintage och klassiska världskartor till modern konst av något abstrakt. Beroende på vilket rum så kan det se annorlunda ut vad som är på väggarna. Ett sovrum kanske man inte vill ha allt för oroliga tavlor utan mer lugna och rogivande konst.

Fördelen med att hänga olika konstverk är att dessa kan man byta ut allt eftersom man har lust. Se till att ha ordentligt med posters och tavlor som du kan ändra ut efter hur du känner och vilken årstid det är. Du kanske inte vill ha dina vintermotiv under sommaren utan har mer somriga motiv då. Du kan ju också om du är duktig fotograf skapa egna mästerverk som du hänger upp i kombination med andra tavlor och posters. Det är en konst att hänga konst. Ett tips när man ska hänga upp flera tavlor är att lägga dessa på golvet och kombinera det som passar ihop.

Välkomna

Ett vackert hem är något jag brinner för. Inredning och design kan uttrycka sig på många olika sätt och man kan med små medel förändra hela intrycket av ett rum. Vi vill här ge tips och ideér för hur man med enkla medel kan göra just sitt hem så vackert det bara går. Med allt ifrån färg, form, möbler eller inredningsdetaljer. Jag hoppas ni hittar det ni söker efter. Lämna gärna synpunkter eller tips ni med. Linnea

Kategorier

Arkiv