Vackert badrum

shutterstock_260637971

Badrummet är på många sätt hemmets viktigaste rum. Här börjar man dagen och gör sig i ordning och man avslutar även dagen här. Beroende på hur stor din budget är och hur stort själva rummet är finns mängder av olika saker du göra för att förändra och göra om i badrummet.

Om det är viktigt för dig att kunna slappna av och ha mysiga spakvällar kan det vara bra att investera i ett badkar. Är ditt badrum litet kanske det är smartast att ha duschen i badkaret istället för att endast ha en duschkabin, då får du två saker i en.

Om du vill göra en helrenovering av ditt badrum är möjligheterna oändliga. Du kan då byta kakel, handfat och kranar och helt byta stil. Vill du endast ändra vissa saker kan du göra det också. Hos badhem.se kan du hitta allt för badrummet på ett och samma ställe. Här finns både badkar, duschkabiner, snygga handfat, bastur och mycket mer. Dessutom finns även inredningsdetaljer som textiler, krokar, toalettborstar och tvålkoppar att hitta. Badhem.se har ett stort utbud av kvalitetsprodukter för badrummet och bäst av allt – här finns produkter för alla smaker. Kanske letar du efter ett traditionellt handfat eller så är du på jakt efter något mer udda. Hos Badhem.se hittar du alltid något i din smak!.

Gör om för en liten peng

Vill du göra om i badrummet utan att lägga alldeles för mycket pengar? Det finns mängder av saker du kan göra för att få en helt ny stil i badrummet. Börja med att rensa ur saker du inte använder i exempelvis skåp och hyllor. För att snabbt göra en förändring kan du byta textiler och låta mattor och handdukar gå i ett visst mönster eller en viss färg. Köp gärna produkter som ger en harmonisk känsla som doftljus, härliga tvålar och vackra tvålfat. För en mer spaliknande känsla kan du även köpa växter att ha i badrummet. Gröna växter ger rummet en mer levande känsla.

Välkomna

Ett vackert hem är något jag brinner för. Inredning och design kan uttrycka sig på många olika sätt och man kan med små medel förändra hela intrycket av ett rum. Vi vill här ge tips och ideér för hur man med enkla medel kan göra just sitt hem så vackert det bara går. Med allt ifrån färg, form, möbler eller inredningsdetaljer. Jag hoppas ni hittar det ni söker efter. Lämna gärna synpunkter eller tips ni med. Linnea

Kategorier

Arkiv