Ta tag i inredningsbiten

För många så är det en glädje varje gång man börjar planera att förändra något i hemmet medans andra kan låta det vara i år innan man vill ta tag i inredningsbiten igen. Som tur är så är vi alla människor olika och gilla både olika inredningar och att utföra detta.

För dig som gilla r att inreda så kommer här några dagsfärska tips på hur du kan inreda ditt hem. Internet är som en stor inspirationskälla till att hitta olika stilar och det finna massor av möjligheter att hitta något som skulle passa hemma hos just er. Om du gilla den marina stilen så ska du absolut göra ett besök hos MarinStyle som säljer just den stilen, du hittar bland annat varumärken som Boel&Jans som tillverkar trendiga produkter o god kvalité.

Om du grubblar lite över hur du vill ha det där hemma så finns det alltid inspiration att hämta online, förutom Pinterest som är ett av de största ställen du kan få inspiration i från så finns det säker någon Twitteranvändare som du kan följa och få inspiration ifrån. Även Instagram kan vara en källa till inspiration. Det är bara att sätta igång och leta upp de trender du är intresserad av och börja inreda ditt hem.

Lycka till med dina inredningsplaner och hoppas du hittar något online som du kan applicera i din egna inredning.

Välkomna

Ett vackert hem är något jag brinner för. Inredning och design kan uttrycka sig på många olika sätt och man kan med små medel förändra hela intrycket av ett rum. Vi vill här ge tips och ideér för hur man med enkla medel kan göra just sitt hem så vackert det bara går. Med allt ifrån färg, form, möbler eller inredningsdetaljer. Jag hoppas ni hittar det ni söker efter. Lämna gärna synpunkter eller tips ni med. Linnea

Kategorier

Arkiv