Skapa hemkänsla med mattor

Under pandemin var det många som började att arbeta hemifrån. När du är hemma hela dagarna så ser du ditt hem på ett nytt sätt. Det första många gjorde var att försöka få ordning och reda hemma. Det visade sig vara svårt att sitta hemma och arbeta samtidigt som det var stökigt i hemmet. Detta gjorde att många beställde hem förvaringsmöbler av olika slag. När det var ordning i rummen blev det lättare att arbeta i lugn och ro.

Välj rätt matta till rätt rum

En annan sak som hände under pandemin var att många såg sitt hem med andra ögon. Om du arbetar hemifrån så inser du snabbt att det är viktigt att du trivs med inredningen i ditt hem. Ett hem känns inte som hemma om du inte satt din personliga prägel på det. En viktig detalj för att skapa hemkänsla är mattor. Online kan du hitta något som passar dig och din inredningsstil. En matta kan förändra ett helt rum. Tänk på att samma matta i olika storlek förändrar ett rum på olika sätt. Innan du beställer hem mattan så tänk på var mattan ska ligga i hemmet. En hallmatta bör vara lätt och enkel att rengöra medan en matta i vardagsrummet kan vara tyngre och större eftersom den inte blir lika smutsig.

Comments are closed.

Välkomna

Ett vackert hem är något jag brinner för. Inredning och design kan uttrycka sig på många olika sätt och man kan med små medel förändra hela intrycket av ett rum. Vi vill här ge tips och ideér för hur man med enkla medel kan göra just sitt hem så vackert det bara går. Med allt ifrån färg, form, möbler eller inredningsdetaljer. Jag hoppas ni hittar det ni söker efter. Lämna gärna synpunkter eller tips ni med. Linnea