Renovering utomhus

Renovering är något som varje hus kommer att behöva genomgå förr eller senare såväl inomhus som utomhus. Här tänkte vi titta lite närmare på renoveringar utomhus som kan behöva göras.

Renovering av fasad

Fasaden är en av de absolut viktigaste delarna av ett hus, inte bara är det en del av väggarna som håller upp hela huset utan också för att det är i huvudsak den man ser när man kommer utifrån. Av dessa bägge anledningarna är det viktigt att alltid hålla fasaden i fint skick, något som vi tidigare skrivit om på den här sidan.

Renovering av fönster

Renovering eller kanske snarare byte av fönster är också något som man behöver göra förr eller senare. Här är ett bra tips att ha lite framförhållning och inte vänta med att byta till sista minuten. Byt under sommaren när vädret är bra, det är ett bra tips.

byggare lägger tak

Renovering av tak

Taket är precis som väggarna en av husets bärande delar. Som tur är taket något som inte behöver bytas särskilt ofta, dock är det viktigt att göra innan det är för sent. Även här är ett bra tips att byta under sommaren när väderförhållandena är som mest gynnsamma.

Välkomna

Ett vackert hem är något jag brinner för. Inredning och design kan uttrycka sig på många olika sätt och man kan med små medel förändra hela intrycket av ett rum. Vi vill här ge tips och ideér för hur man med enkla medel kan göra just sitt hem så vackert det bara går. Med allt ifrån färg, form, möbler eller inredningsdetaljer. Jag hoppas ni hittar det ni söker efter. Lämna gärna synpunkter eller tips ni med. Linnea

Kategorier

Arkiv