Njut av en nybryggd espresso hemma

En bra start på dagen är avgörande. Tänk dig den ljuvliga doften av kaffe direkt på morgonen. Lägg sedan till känslan av att hinna njuta av din nybryggda espresso i lugn och ro. Då har du en bild av en perfekt morgon. Även forskning visar att kaffe har många positiva effekter så att börja dagen med en espresso är en god idé.

Brygg din egna espresso

Att brygga din egna espresso är både smidigt, enkelt och roligt. Men vilken espressomaskin är bäst? Det beror på vad som är viktigt för dig. Är det design, smak eller att espressomaskinen är enkel att hantera? Innan du tar beslut om vilken du ska köpa kan det vara bra att jämföra olika maskiner.

Ta en titt online för att se vilken maskin som passar dig bäst.

En egen espressomaskin lönar sig i längden

Genom att investera i en egen espressomaskin kommer du att kunna spara pengar på sikt. Det kan kännas som en dyr investering i början, men efter ett tag kommer du att ha tjänat in pengarna. Dessutom har kaffepriserna stigit rejält i Sverige det senaste året och att köpa en espresso på café är en dyr historia. Genom att brygga espresso hemma kan du ha bättre koll på kostnaden.

Comments are closed.

Välkomna

Ett vackert hem är något jag brinner för. Inredning och design kan uttrycka sig på många olika sätt och man kan med små medel förändra hela intrycket av ett rum. Vi vill här ge tips och ideér för hur man med enkla medel kan göra just sitt hem så vackert det bara går. Med allt ifrån färg, form, möbler eller inredningsdetaljer. Jag hoppas ni hittar det ni söker efter. Lämna gärna synpunkter eller tips ni med. Linnea