Mycket att tänka på innan och under en graviditet

En graviditet är någonting många ser fram emot och för vissa är det enklare än andra att bli gravid. Det finns en del saker du kan göra för att öka chansen att bli gravid, som att dricka mindre kaffe, stressa mindre och ha en god kosthållning. Tecknen på en graviditet kan vara många, vanligtvis är det första att menstruationen inte dyker upp i tid.

Förberedelser under graviditeten
Det finns en del förberedelser du behöver göra under tiden du är gravid för att allting ska vara redo när bebisen kommer. Du behöver till exempel inreda barnrummet även om bebisen inte kommer sova där inne från början. Det är också klokt att sätta upp spjälsängen eller vaggan i tid så att den är färdig när bebisen tittar ut. Att inreda barnrummet är roligt, satsa gärna på en tidlös design.

Hjälpmedel för att bli gravid
Som vi nämnde ovan finns det en del saker du kan göra för att underlätta för din kropp att bli gravid. Det är normalt att det tar upp till ett år innan det sker. Många av oss kan behöva vitaminer för att bli gravid och de kan du enkelt hitta på nätet. Zink, B12 och folsyra är exempel på sådant som kan öka chanserna för en graviditet.

Välkomna

Ett vackert hem är något jag brinner för. Inredning och design kan uttrycka sig på många olika sätt och man kan med små medel förändra hela intrycket av ett rum. Vi vill här ge tips och ideér för hur man med enkla medel kan göra just sitt hem så vackert det bara går. Med allt ifrån färg, form, möbler eller inredningsdetaljer. Jag hoppas ni hittar det ni söker efter. Lämna gärna synpunkter eller tips ni med. Linnea

Kategorier

Arkiv