Hur inreder du ditt hem?

Alla har vi olika smak då det kommer till inredning, hur du inreder ditt hem är oftast din ensak och så länge du trivs så är det okay.

Vissa gillar en viss inredningsstil medans andra gärna mixar och blandar mellan olika stilar och skapar sig sin egna inredningsstil. Det kan vara allt från möbler, gardiner till vad man hänger på väggarna. Hemmet ska känna personligt och mysigt så även om man följer någon stil så vill man gärna lägga till det där som gör att hemmet blir sitt egna.

Som med det mesta så är trender något som kommer och går. Det som var modernt förra året kanske inte alls är på tapeten detta år. Samtidigt så är inredning en ganska stor kostnad och man kan inte, hur gärna man än vill byta ut soffgruppen varje år. Man kan förändra med ganska enkla medel för att få en helt annan känsla i rummet.

Gardiner, tavlor och belysning är detaljer som kan göra underverk i ett rum som kanske inte känns så där ”up to date”. Hämta inspiration från andra för att skapa ditt hem, det kan hjälpa mycket när man har slut på idéer hur man ska inreda sitt hem.

Välkomna

Ett vackert hem är något jag brinner för. Inredning och design kan uttrycka sig på många olika sätt och man kan med små medel förändra hela intrycket av ett rum. Vi vill här ge tips och ideér för hur man med enkla medel kan göra just sitt hem så vackert det bara går. Med allt ifrån färg, form, möbler eller inredningsdetaljer. Jag hoppas ni hittar det ni söker efter. Lämna gärna synpunkter eller tips ni med. Linnea

Kategorier

Arkiv