Hitta din stil

design_367131572

Det som är viktigast när man inreder ett hem är att hitta sin egna personliga stil. Många pratar om att man ska inreda efter en viss stil, gärna de som är trendiga just idag. Vi däremot tycker att det som blir allra bäst när man inreder, är när man hittar sin egna unika stil.

Inredningsstilar

Inredning är något som är väldigt populärt idag, framförallt för oss i norden och det pratas en hel del om olika inredningsstilar, vad som är populärt och hur man ska inreda. Det som är svårt många gånger är att man kanske gillar olika detaljer och möbler från olika stilar. Här gäller det att sätta sig ner och fundera över vad man själv gillar och vill ha, inte vad alla inredningstidningar säger.

Personlig stil

Det har faktiskt blivit allt mer populärt att inreda efter sin egna stil och skapa en unik inredning. Att plocka detaljer och möbler ur olika stilar, blanda gammalt och nytt och skapa en harmonisk och tilltalande miljö.

Ett tips är att samla på sig bilder, på nätet eller i tidningar, på detaljer och möbler man gillar. När man har ett gäng gäller det att sätta sig ner och hitta en egen röd tråd i de detaljer man hittat. När man mixar och matchar olika stilar och epoker gäller det att det ändå finns en röd tråd som skapar en harmoni i helheten. Det kan vara allt från att ha färgen grå i en röd tråd genom hela bostaden, helt enkelt att hitta något som knyter samman.

Välkomna

Ett vackert hem är något jag brinner för. Inredning och design kan uttrycka sig på många olika sätt och man kan med små medel förändra hela intrycket av ett rum. Vi vill här ge tips och ideér för hur man med enkla medel kan göra just sitt hem så vackert det bara går. Med allt ifrån färg, form, möbler eller inredningsdetaljer. Jag hoppas ni hittar det ni söker efter. Lämna gärna synpunkter eller tips ni med. Linnea

Kategorier

Arkiv