Fixa till det för barnen

Vintern är på väg att löpa ut och våren är snart här och vi vill gärna befinna oss ute så mycket det går då solen skiner och det droppar från våra tak tidigt på våren. 

Det kanske inte finns något speciellt som ska fixas på huset och som många som gillar renovering och att hålla på med något projekt så kanske det är dags att fixa något för barnen att leka med i sommar. Kanske en lekstuga på tomten vore ett roligt projekt att dra igång. Det kanske är för mycket att bygga allt från grunden men då det tur att det finns bra alternativ med byggelement i olika storlekar och prisklasser.

Det som behöver förberedas är den plats där lekstugan ska så. När beställningen är lagd på lekstugan så kan du i förväg ordna med plintar eller gjuta en platta där lekstugan ska stå. Den kan med fördel stå direkt på gräsmattan. Förberedelse med elektricitet och annat bör utbildade elektriker genomföra. När lekstugan levereras så har du bara att montera ihop den så att barnen får något att leka i under sommarmånaderna.

Låt även barnen vara med så gott de kan, att måla lekstugan kan var en rolig grej att få vara med att göra. Låt de även vara med och inreda den efter eget bevåg och vad de vill ha i sin lilla stuga. Det är ett bra sätt att aktivera barnen och de får en inblick i det intresse som ni som föräldrar har hemma.

Välkomna

Ett vackert hem är något jag brinner för. Inredning och design kan uttrycka sig på många olika sätt och man kan med små medel förändra hela intrycket av ett rum. Vi vill här ge tips och ideér för hur man med enkla medel kan göra just sitt hem så vackert det bara går. Med allt ifrån färg, form, möbler eller inredningsdetaljer. Jag hoppas ni hittar det ni söker efter. Lämna gärna synpunkter eller tips ni med. Linnea

Kategorier

Arkiv