Få det fint efter renoveringen

Renovate Home

När man håller på att renovera så vet man hur pass mycket skräp det kan bli när man river ut äldre saker i hemmet. Det kan vara fråga om tapeter som rivs ner eller väggar som tas bort för att flyttas eller göra rummen större. Det blir alltid en mängd med skräp som måste tas hand allt eftersom annars så fungerar det inte att hålla på och renovera.

Det gäller att planera noga när man håller på att renovera, vad man ska göra först för att kunna gå vidare och göra något annat. Det går inte bara att kliva in och riva en vägg och tro att det ska fungera smärtfritt, undersök hur väggen ser ut och om den är bärande på något sätt. Är det en vägg som håller upp övervåning eller tak så bör det in någon balk som bär upp övervåningen. Det är inte alls svårt om det bara är en tom vägg som ska rivas och flyttas på.

Efter man renoverat och det mesta av skräpet är borta så kan det vara skönt att anlita en städfirma som kommer in och gör grovjobbet med att få det skinande rent där hemma. Man kan vara rätt så trött efter flera veckors renoverande så att anlita en städfirma för att städa upp så man får det fint efter renoveringen kan vara värt hur mycket som helst. När det är färdigstädat så är det bara fingörat kvar och inreda och möblera upp det nyrenoverade rummen.

Välkomna

Ett vackert hem är något jag brinner för. Inredning och design kan uttrycka sig på många olika sätt och man kan med små medel förändra hela intrycket av ett rum. Vi vill här ge tips och ideér för hur man med enkla medel kan göra just sitt hem så vackert det bara går. Med allt ifrån färg, form, möbler eller inredningsdetaljer. Jag hoppas ni hittar det ni söker efter. Lämna gärna synpunkter eller tips ni med. Linnea

Kategorier

Arkiv