Dekorera väggarna

Modet har nu allt för länge varit ljust, vitt och kalt. Det är dags att ta tillbaka väggarna och börja dekorera med både klassiska och nya medel.

Tavlor

tavla med motiverande text

Att sätta upp inramade konstverk är något alla bör göra på väggarna. Med tanke på hur otroligt variation det finns med allt ifrån posters till bilder eller målning så är det omöjligt att det inte finns något som passar.

Posters kan många kanske tycka signalerar tonårsrum men väl inramat och med ett vackert motiv så passar det vem som helst. Idag kan man för ett billigt pris beställa posters online från mindre kända konstnärer över hela världen. På så sätt får du något som är förhållandevis unikt samtidigt som du stödjer en okänd konstnär. Sidan Etsy kan vara bra att besöka för att bläddra bland dessa unika skapelser.

Skyltar

Att dekorera inomhus med klassiska skyltar kan ge en väldigt speciell känsla. Skyltarna skall självklart köpas, något som kan behöva påpekas då även polisen verkar ha problem att följa lagen när en orts namn är för roligt.

Ett annat roligt alternativ är att använda sig av husnummer och bokstäver. Med de kan du antingen skriva ditt eget namn eller något annat roligt inomhus på din egna vägg.

Välkomna

Ett vackert hem är något jag brinner för. Inredning och design kan uttrycka sig på många olika sätt och man kan med små medel förändra hela intrycket av ett rum. Vi vill här ge tips och ideér för hur man med enkla medel kan göra just sitt hem så vackert det bara går. Med allt ifrån färg, form, möbler eller inredningsdetaljer. Jag hoppas ni hittar det ni söker efter. Lämna gärna synpunkter eller tips ni med. Linnea

Kategorier

Arkiv