Allt för din bastu

Att bada bastu har länge varit en tradition i Sverige och andra nordiska länder. Många lägenhetshus har en gemensam bastu som går att hyra och i flera villor finns det en bastu. Det här visar på hur omtyckt bastubad är i landet.

Därför ska du bada bastu

Hälsofördelarna med att bada bastu är många. Om du badar bastu regelbundet har forskning visat att risken för att du ska dö i hjärt-kärlsjukdomar halveras. Dessutom minskar risken för att du ska bli drabbad av en stroke eller demens med hela 50 %. Utöver det här så har även bastubad en positiv påverkan på både immunförsvaret och hormonsystemet. Forskare anser att regelbunden bastubadning är mellan tre till sju gånger i veckan. Vill du investera i en bastu till hemmet bör du kolla in Bastukällan.

Handla det du behöver på nätet

Att handla din bastu online kommer med flera fördelar. Du kommer bland annat spara tid som du istället kan lägga på annat. Online behöver du inte vänta i långsamma köer eller vänta på att personalen ska ha tid att svara på dina frågor. Dessutom kan du läsa på om alla de olika modellerna som finns och därmed fatta rätt beslut för just dig.

Comments are closed.

Välkomna

Ett vackert hem är något jag brinner för. Inredning och design kan uttrycka sig på många olika sätt och man kan med små medel förändra hela intrycket av ett rum. Vi vill här ge tips och ideér för hur man med enkla medel kan göra just sitt hem så vackert det bara går. Med allt ifrån färg, form, möbler eller inredningsdetaljer. Jag hoppas ni hittar det ni söker efter. Lämna gärna synpunkter eller tips ni med. Linnea